L’Europa va vèncer el Girona B per 5 a 2 al Nou Sardenya aquest dimecres al vespre. Els d’Aday Benítez van tornar a mostrar-se ferms i van tornar a donar molt bones sensacions al terreny de joc. Ara mateix, falten tres setmanes per l’inici de la Segona Federació i els escapulats continuen agafant ritme i fent-se ferms com a grup.

Primers minuts de joc trepidants

L’inici del partit va ser molt emocionant i als quatre minuts de joc el filial gironí es va avançar al marcador després d’una centrada de córner, però la resposta dels graciencs va ser instantània i, al minut 6, Pime va empatar el partit amb una molt bona rematada de cap. L’ex de l’Escala va ser un dels jugadors més determinants de l’enfrontament, ja que al minut 19 va tornar a marcar després d’una molt bona jugada de l’Europa.

Pluja de gols a la segona meitat

La primera part del partit havia estat realment entretinguda, però la segona meitat encara ho va ser més. Els gironins van fer el 2 a 2 als pocs minuts de l’inici de la represa, i va ser a partir d’aleshores que el partit va embogir per complet. Aday Benítez va realitzar una finestra de canvis àmplia i els suplents escapulats van revolucionar l’enfrontament. Guillem Cardelús va tornar a posar l’Europa per davant al marcador al minut 71 amb un xut potent des de la frontal de l’àrea i, sis minuts més tard, Guillem va tornar a perforar la xarxa visitant després de robar una pilota a dins de l’àrea. L’Europa havia remuntat el resultat i el partit estava pràcticament sentenciat, però Mahicas va posar la cirereta al pastís amb un gol de rabona que posava el 5 a 2 definitiu a l’electrònic.