L’Europa ha aconseguit un triomf important i patit contra el Torrent. Els escapulats han superat els valencians per 2 a 1, gràcies als gols d’Adnane i de Mahicas a la segona part, després que el Torrent s’avancés al marcador amb un gol de Roan.

L’Europa volia tornar a la ratxa de les victòries, després del mal partit contra el València Mestalla. I així ha estat, tot i haver-hi començat perdent. Els escapulats han estat els clars dominadors en la segona part i han marcat els dos gols, que els ha donat la victòria in extremis.

Primera part marcada per les ocasions de gol

Els escapulats han tingut als minuts inicials imprecisions en defensa, que ha desaprofitat el Torrent de cara a porteria. Tot i això, han ajustat aquests detalls i han tingut una ocasió molt clara de Mahicas i dos possibles penals, que ha reclamat l’equip sense èxit.

Després d’uns minuts de domini per part dels jugadors de l’Europa i amb ocasions bastant clares, el Torrent ha marcat al minut 18 amb un córner, que ha rematat Roan. El gol ha provocat que l’Europa tornés a estar imprecís en les passades. A més, el Torrent ha tornat a tenir un parell d’ocasions ben clares i ha estat dominant la gran part de la primera meitat.

L’Europa capgira el marcador

L’equip d’Aday Benítez ha sortit al camp amb ganes de remuntar el partit. Els escapulats han començat la segona part amb una clara superioritat davant del Torrent i aprofitant les ocasions. Des dels primers minuts han estat dominant el partit i el gol de l’empat ha arribat al minut 61 amb Adnane. El gol ha provocat que els escapulats estiguessin amb una marxa més que l’equip valencià. Durant els últims minuts, l’Europa ha estat més a prop de porteria i ha arribat el segon gol i definitiu al minut 83, gràcies a Mahicas.