RCD Espanyol 2 - CE Seagull Badalona 0, Copa Catalunya
@RCDEFemeni

L’Espanyol ha entrat en aquesta quarta ronda de la Copa Catalunya i ha aconseguit el bitllet per continuar viu a la següent eliminatòria, ja que ha superat el Seagull de Badalona per 2 gols a 0. Un partit en què l’entrenadora Sara Monforte va repartir minuts i que, tot i la diferència de categoria —el Seagull juga a la Tercera Federació—, el duel no es va decidir fins a la segona meitat amb els gols de Lucía Vallejo i d’Ylenia Estrella.

Una primera meitat amb poca aportació ofensiva

Les jugadores blanc-i-blaves no trobaven el forat durant els primers compassos de partit. El domini era indiscutible pel conjunt liderat per Sara Monforte, però l’equip errava en la última passada. Tot i això, el Seagull tampoc no va arribar amb perill a la porteria de Mar Segarra. No hi van haver gols en aquest tram i amb el 0-0 els dos equips van enfilar camí de vestidors.

Sara Monforte va sacsejar l’equip i van arribar els gols

Amb tot obert a la segona meitat, Sara Monforte va decidir actuar i els canvis introduïts van funcionar. L’Espanyol va començar a arribar amb més facilitat a porteria. El primer gol, en el minut 67, va ser obra de Lucía Vallejo, un petit avantatge que va esperonar les blanc-i-blaves per buscar el segon. I, de fet, la sentència es va materialitzar en el temps afegit, el minut 93, concretament, quan Ylenia Estrella va anotar el segon de l’Espanyol, el primer gol vestint la samarreta blanc-i-blava del seu compte particular.