@RCDEspanyol

L’Espanyol afrontava el partit davant el Rayo Vallecano amb un objectiu clar: quedar-se els tres punts a casa. En les tres primeres jornades, els de Manolo González havien encadenat dues derrotes i un empat. En aquesta quarta, els blanc-i-blaus per fi s’han retrobat amb el gol i amb la victòria. Un 2-1 contra el conjunt madrileny en un partit molt disputat que ha estat viu fins a l’últim moment.

El Rayo sorprèn, però l’Espanyol reacciona i es retroba amb el gol

Els blanc-i-blaus s’han vist sorpresos pel un gol als primers minuts dels visitants. En només tres minuts, el conjunt madrileny ha aconseguit trobar porteria després d’una gran sortida de pilota. Embarba ha recollit l’esfèrica a tres quarts del camp i li ha posat a l’espai per Álvaro García, que ha enviat la pilota al fons de la xarxa. Joan Garcia l’ha tocat amb els guants, però no ha pogut aturar-la. Els de Manolo González han sabut refer-se ràpidament i sis minuts després han empatat el partit. Centrada de Jofre Carreras i rematada de Carlos Romero per fer la seva primera diana amb la samarreta blanc-i-blava i el primer gol de la temporada de l’Espanyol. Ha estat una primera part d’anades i vingudes en la qual els dos equips han tingut més ocasions, però sense encert.

Els blanc-i-blaus es queden els tres punts a casa a últim moment

La segona part ha començat amb un Rayo Vallecano amb més profunditat. En els primers minuts, l’equip d’Íñigo Pérez ha estat a punt de marcar en dues ocasions: primer amb un xut de Camello, que ha rebutjat Romero, i després amb una rematada de Lejeune, que s’ha estavellat al travesser. L’Espanyol també ha dit la seva i Cheddira hauria pogut avançar els locals en el marcador amb una pilota que ha acabat passejant-se per l’àrea petita del Rayo. Les arribades dels dos equips han mantingut el partit viu fins al final. Ha estat a l’afegit quan Alejo Véliz, amb un gran xut que ha entrat per tot l’escaire, ha col·locat el 2-1 definitiu. Alegria sobre la gespa de l’RCDE Stadium amb la primera victòria de la temporada.