L’Espanyol acaba la pretemporada amb derrota per 2-1 contra el Heidenheim alemany. El conjunt perico ha fet mèrits per guanyar el partit, ja que hi ha mostrat una versió ofensiva millor que en els enfrontaments anteriors. Alejo Véliz i Alex Král han ofert bones prestacions en el seu debut amb l’equip blanc-i-blau, mentre que la nota negativa ha estat la lesió de Calero, que serà dubte per a l’estrena oficial de l’equip a la Lliga, el 19 d’agost al camp del Valladolid.

Poques ocasions i molta presència física en la primera part

La primera part ha estat marcada per la duresa física dels dos equips al mig del camp. L’Espanyol ha estat molt precís amb la pilota i ha buscat la profunditat a través dels seus laterals, les incorporacions Carlos Romero i Álvaro Tejero, amb la mobilitat de Pere Milla i Javi Puado en l’atac. Tot i la fluïdesa amb l’esfèric, el conjunt perico no ha tingut aproximacions clares a la porteria del Heidenheim. La nota negativa blanc-i-blava ha estat la lesió al minut 37 de Fernando Calero. El central ha abandonat el terreny de joc amb unes molèsties musculars i serà dubte per a l’inici del campionat de Lliga.

Alejo Véliz i Alex Král debuten amb l’Espanyol

L’Espanyol ha sortit endollat en la segona meitat i ha vist porteria set minuts després de la represa. Javi Puado ha rematat una gran centrada des de la banda esquerra de Carlos Romero i ha posat el 0-1 al marcador. El Heidenheim ha igualat el partit al minut 60 amb una acció desafortunada de Sergi Gómez. El central del Maresme, que havia entrat al camp per la lesió de Calero, ha intentat rebutjar una pilota dins l’àrea amb la mala fortuna de col·locar-la en pròpia porta.

Al minut 82, el Heidenheim ha anotat el definitiu 2-1 amb una rematada de cap del davanter Maximilian Breunig. L’Espanyol ha fet mèrits per igualar el partit amb accions a pilota aturada, però marxa d’Alemanya amb derrota, l’única de tota la pretemporada.

Alejo Véliz i Alex Král han debutat amb la samarreta blanc-i-blava jugant 30 minuts i deixant bones accions individuals. L’argentí i el txec seran peces importants en l’esquema de Manolo González aquesta temporada.

Em quedo content però hi ha coses a millorar”
Manolo González, entrenador RCD Espanyol
Estem preparats per començar la lliga a Valladolid”
Omar El Hilali, jugador RCD Espanyol

Els números de l’Espanyol a la pretemporada

L’Espanyol ha acabat la pretemporada amb el balanç d’una victòria, tres empats i una derrota, contra el Heidenheim. El conjunt de Manolo González ha mostrat una versió molt sòlida en defensa i amb mancances en atac per materialitzar les ocasions generades. L’arribada de jugadors com Alejo Véliz i Irvin Cardona serà un revulsiu extra amb el qual l’Espanyol podrà fer front, amb garanties, a aquesta temporada a Primera Divisió.