Derrota de l'Espanyol contra el Reial Madrid (4-1)
@RCDEspanyol

Manolo González i els jugadors de l’Espanyol ja saben que davant equips com el Reial Madrid no es poden cometre errades, ja que les aprofitaran. Això és el que ha passat als blanc-i-blaus, que tot i avançar-se en el marcador, han acabat perdent per 4 a 1 després de quatre errades visitants.

Una primera part de domini del Madrid, però sense gol

L’Espanyol arribava al Santiago Bernbéu en un bon moment després d’encadenar una ratxa de tres jornades sense perdre (empat contra l’Atlètic de Madrid i victòries contra el Rayo Vallecano i el Deportivo Alabès). L’equip de Manolo González sabia del perill de l’equip de Carlo Ancelotti i a la primera part han mantingut a ratlla els blancs. Els jugadors del Madrid, sobretot Mbappé, Bellginham i Fran García, han gaudit de diverses ocasions però, en totes, Joan García les ha aconseguit rebutjar o veure com anaven fora per poc. Amb empat a 0 s’ha arribat al descans.

Les últimes incorporacions de l’Espanyol
Kumbulla, Cheddira i Ünüvar, tres fitxatges a cost zero

El gol de l’Espanyol i la golejada blanca, a la segona part

El segon temps ha començat de la millor manera possible per a l’Espanyol. Jofre, després d’una gran assistència de Joan García, ha vist com Courtois s’ha empasat la pilota i ha posat per davant els blanc-i-blaus, 0 a 1. Escenari idílic per als jugadors de Manolo González, però que ha durat poc.

Quatre minuts més tard, Carvajal ha fet l’empat a 1 després d’aprofitar una errada de Carlos Romero en la sortida de la pilota i una errada de Joan García que el defensa del Madrid no ha desaprofitat. El gol ha donat més ales als blancs. I al minut 75, Rodrygo ha rematat una bona assistència de Vinícius, que no ha estat titular, per fer el 2 a 1 després d’aprofitar una distracció de Cabrera.

El Madrid ja estava en mode avió. I així han arribat els tercer i quart gols dels blancs. El 3 a 1 l’ha fet Vinícius després d’aprofitar una errada d’Aguado. El definitiu 4 a 1 l’ha fet Mbappé de penal després que l’àrbitre ha assenyalat la pena màxima en una falta de Carlos Romero a Endrick.