L’Espanyol de Manolo González ha aconseguit la primera victòria de la pretemporada després d’imposar-se 1-0 a l’Osca a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, davant de la seva afició. En el primer test, els blanc-i-blaus no van aconseguir passar de l’empat a 0, en aquell cas contra el Girona. Diumenge tindran un nou test en el tercer amistós, que serà contra el Tolosa.

Un primer temps de poques ocasions

L’Espanyol rebia un equip conegut, l’Osca, amb qui es va veure les cares la temporada passada a Segona Divisió. Concretament, en dues ocasions, en les quals el resultat va ser d’empat: 1-1 al camp del conjunt aragonès i 0-0 a l’RCDE Stadium. En aquest amistós de pretemporada, la dinàmica de l’inici s’ha mantingut durant tot el partit. Dos equips prudents, a qui els ha costat trobar porteria. La primera ocasió clara per a l’Osca l’ha protagonitzat Gerard Valentín, qui al minut 14 s’ha escapat per la banda dreta i ha definit amb un xut potent que no ha aconseguit entrar entre els tres pals. La més clara del primer temps per a l’Espanyol l’ha tinguda als peus Carlos Romero, que ha obligat a intervenir Juan Pérez al minut 27. El duel, però, ha marxat al descans sense canvis al marcador i amb un balanç de dues ocasions de gol per a ambdós equips.

Als minuts finals, reacció blanc-i-blava i diana de Pere Milla

Després de passar pels vestidors, les sensacions sobre el terreny de joc continuaven sent les mateixes. Un Espanyol que intentava combinar i crear espais a prop de la porteria de Juan Pérez, però a qui li costava finalitzar les jugades. Però qui ho intenta i s’esforça, moltes vegades ho aconsegueix. I així ha estat per a l’equip de Manolo González. Quan semblava que els blanc-i-blaus sumarien un altre empat de pretemporada, ja al temps afegit, ha aparegut Pere Milla per enviar la pilota al fons de la xarxa amb els tacs. 1-0 i primera victòria per a l’Espanyol que li dona un xut d’energia per continuar preparant-se en aquesta pretemporada de tornada a Primera.