L’Espanyol ha sumat una nova victòria a la Divisió d’Honor juvenil i completa el ple: 15 punts de 15 possibles. La Damm en suma set, després de perdre els dos derbis: contra Barça i Espanyol, de forma consecutiva.

Un gol matiner de l’Espanyol

Tot just amb el xiulet inicial, ocasió molt clara d’Alcaide, que no ha pogut avançar la Damm. En la següent jugada, Mateo, amb un cop de cap, no ha fallat per a l’Espanyol. Minut tres de partit i 0 a 1 al marcador favorable als blanc-i-blaus.

L’Espanyol ha tingut opcions per ampliar la renda, però la Damm també ha generat perill a la porteria blanc-i-blava. Sense èxit, però.

Poc encert de la Damm i contundència blanc-i-blava

El premi de l’empat ha arribat a la represa, per obra d’Adri, que ha rematat a plaer una bona assistència d’Alex. Amb l’energia del gol de l’empat, la Damm s’ha llançat a l’atac i ha gaudit d’ocasions de gol molt clares, però un altre cop sense contundència. A un quart d’hora per al final, l’Espanyol ha fet el segon, gol de Rubén.

Amb aquest resultat, la Damm té set punts i ocupa la setena posició, mentre que l’Espanyol empata al capdavant de la classificació amb el Barça. Tots dos sumen quinze punts de quinze possibles.