L’Espanyol B suma els primers tres punts de la temporada després de vèncer per la mínima (1-0) l’Olot en un partit molt seriós del filial blanc-i-blau. L’autor del gol perico ha estat el davanter Víctor Mingo després d’una gran passada de Miguel Carvalho. Els olotins han compromès fins al final la victòria del conjunt d’Ignasi Senabre, que ha patit de valent per donar la primera alegria de la temporada a la seva afició a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Domini de l’Espanyol B sense veure porteria

L’Espanyol B ha estat molt superior a l’Olot en una primera part dominada de principi a fi pel filial blanc-i-blau. Les ocasions periques s’han anat continuant durant els primers 45 minuts amb Carvalho i Mingo com jugadors més destacats d’un partit en què l’Espanyol B no ha estat encertat de cara a porteria i no ha pogut materialitzar tot el perill ofensiu que ha generat.

Exercici de maduresa dels locals a la segona part

Els protagonistes de l’Espanyol B a la primera part s’han trobat només començar la segona meitat per marcar un gran gol col·lectiu. Miguel Carvalho ha fet un control a la línia de tres quarts per posar una assistència en safata de plata a Víctor Mingo per anotar de vaselina el 1-0 sobre la porteria de Ballesté.

L’Olot s’ha refet del gol encaixat amb un parell d’ocasions que han fet treballar de valent a Pol Tristán, el porter del filial blan-i-blau, que ha hagut de treure un parell de mans salvadores per mantenir el marcador favorable a l’equip local. Les opcions olotines s’han esfumat al minut 86 quan Chema Moreno ha estat expulsat per protestar per una decisió arbitral. L’Espanyol B suma els tres primers punts de la temporada i comença a mirar fora de la zona de descens.