espanyol b alzira segona federacio

L’estrena de Víctor Cea a la banqueta del filial de l’Espanyol ha estat reeixida. El filial perico ha guanyat (1-2) l’Alzira, a l’Estadio Luis Suñer Picó, en un partit en què han hagut de remuntar el gol inicial dels locals. Les dianes de Justin Smith i de Marc Jurado han donat el triomf a un equip blanc-i-blau que encadena dues victòries seguides. L’Espanyol B se situa al bell mig de la taula del grup 3 de la Segona Federació després d’haver jugat quatre partits i haver sumat 6 punts de 12 possibles.

L’Alzira s’avança en l’inici

No ha començat bé el conjunt perico. De fet, només començar el duel a Alzira, l’Espanyol B ja ha hagut de remar a contracorrent. Carretero ha avançat el conjunt local en el minut 9 (1-0). Mingo, a l’altra àrea, ha obligat a lluir Lea. L’experimentat porter de l’Alzira ha evitat l’empat d’una de les cares noves del filial perico d’aquesta temporada. Ha estat l’inici d’un seguit d’ocasions d’un Espanyol B que ha anat creixent a mesura que passaven els minuts.

L’Espanyol B li dona la volta

El filial perico ha insistit fins que ha trobat el premi del gol. Ho ha fet mitjançant Justin Smith, al límit del descans, ha fet l’1 a 1 amb un xut potent des de fora l’àrea. El gol ha fet mal a l’Alzira, que tot i un triple canvi en els primers compassos del segon temps, ha estat inferior a l’Espanyol B. El filial perico, a més, ha sabut traduir el domini en un altre gol. Marc Jurado ha fet el definitiu 1 a 2 que ha desesperat els locals. De fet, el col·legiat ha expulsat Míchel per dobles targeta groga. Aleshores, el partit ha començat a fer baixada per a un Espanyol B que, en l’estrena de Víctor Cea, ha sumat el segon triomf de la temporada.