Espanyol i Tolosa empaten el tercer partit de la pretemporada dels blanc-i-blaus
@RCDEspanyol

L’Espanyol i el Tolosa han empatat (0-0) en el tercer partit de pretemporada dels blanc-i-blaus en un enfrontament amb poques ocasions de gol i en què Javi Puado ha disputat els primers minuts d’aquesta temporada. Amb aquest empat, l’equip de Manolo González suma una victòria, contra l’Osca, i dos empats, un dels quals en el primer partit contra el Girona.

Un partit molt avorrit entre l’Espanyol i el Tolosa

La primera ocasió del partit ha estat per al Tolosa, amb un fort xut de Casseres que Fortuño ha desviat amb els punys. Ha estat una primera part de partit, això sí, amb poques ocasions de gol i molt contacte físic entre els jugadors de tots dos equips. L’Espanyol ha necessitat mitja hora per arribar amb perill a la porteria visitant. Ha estat amb un xut d’Omar que Domínguez ha aturat sense gaire problemes. Amb empat a zero s’ha arribat al descans.

A la segona part, Manolo González ha mogut la banqueta buscant una mica més de pressió en atac i generar algunes ocasions de gol. Entre les incorporacions, Javi Puado. L’autor del gol de l’ascens de l’Espanyol a Primera ha jugat els primers minuts aquesta pretemporada. Malgrat tot, la dinàmica del partit ha continuat igual i, al final, l’Espanyol ha sumat el segon empat d’aquesta pretemporada.