El Barça va tenir la possessió, les oportunitats, però només va aconseguir un punt de l’estadi central de Kazan.

La primera ocasió clara del partit va ser per als blaugrana. Pedro xutava al minut 13 però el travesser impedia el primer gol del Barça. 10 minuts més tard, era David Villa qui estava a punt de superar Rizikov. I, com són les coses, el Kazan, que no havia tingut cap ocasió de marcar, feia l’1 a 0. Alves derribava dins l’àrea Kaleshin i l’àrbitre assenyalava penal. La pena màxima la va xutar Novoa, que va marcar el primer gol del partit. Valdés, tot i l’estirada, no el va poder evitar.
A la segona part, el Barça continuava tenint la possessió, però li faltava el gol, que al final va arribar. Penal de Salekvadze a Iniesta. David Villa el va xutar i, malgrat que el porter va estar a punt de tocar-la, l’asturià va fer l’empat a un. Després del gol, Leo Messi va entrar en substitució de Mascherano. I el Barça continuava tenint ocasions de marcar. Alves, en una greu errada de la defensa del Rubin i David Villa podien haver marcat l’1 a 2.  Però el Rubin també ho va tenir a tocar. Martins va rematar de cap i la pilota es va estavellar al pal de la porteria de Valdés quan només quedaven dos minuts per acabar el partit. Però encara hi hauria temps per a una ocasió més. En temps afegit, Andrés Iniesta xutava fregant l’escaire de la porteria del Rubin Kazan.