El Panathinaikos, conscient que s'ho jugava tot a una carta, va sortir en tromba. Entre això i que el Regal Barça semblava adormit, el parcial inicial va ser de 19 a 5 favorable als grecs. Però a partir d'aquí el Barcelona va reaccionar i va capgirar el marcador. L'intercanvi de cops va fer que el Panathinaikos marxés al descans guanyant, 37 a 33. A la represa, els grecs van seguir dominant, sobretot el rebot, i van arribar als 11 punts d'avantatge quan faltaven cinc minuts per al final. Aleshores van aparèixer Lakovic, Lorbek i Vázquez, juntament amb Navarro, màxim encistellador del conjunt blaugrana amb 15 punts, i van capgirar el marcador. El Regal Barça és a un victòria, quan queden dues jornades, de classificar-se per als quarts de final.