El Medi haurà d’esperar una jornada més per aconseguir la primera victòria fora de casa. Avui, contra el Mataró, ho ha tingut ben a prop però no ha aconseguit. El primer quart del partit ha estat frenètic: un intercanvi de cops que ha acabat amb 3-2 a favor dels locals. El segon quart ha estat molt igualat, tant que cap dels dos equips ha concedit cap gol al rival. A la represa, el Mataró ha sortit disposat a encarrilar el partit tot i que els visitants no li ho han posat fàcil. Dos gols de Pol Barbena han posat el 5-4 al marcador, que encara donava esperances als santsencs. Però un últim gol local a les acaballes del partit ha col·locat el definitiu 6-4 a l’electrònic.

Una derrota dolorosa per als barcelonins, que encara no saben què és guanyar fora de casa.