El Barça va suar de valent per poder endur-se al victòria. Juanillo va avançar el Gran Canària en el minut 10 però 7 minuts després Ari Santos va acosneguir empatar el partit. En la segona part els homes entenats per Marc Carmona van sortir decidits sentenciar el partit. Lin i Gabriel van posar el 3 a 1 en el marcador i van donar tranquilitat als blaugrana. Quan faltaven 3 minuts pel final els canaris van acosneguir reduir distàncies amb un gol de Campoy. Hi va haver emoció fins al final però el marcador ja no es va moure del 3 a 2 definitiu.

FCB Alusport: Cristian, Saad, Wilde, Lin i Gabriel -cinc inicial-; Aicardo, Torras, Ari Santos, Igor i Lozano.

CA Gran Canaria: Dani Cabezón, Glauber, Julio, Lincon i Campoy -cinc inicial-; Juanillo, Celino Alves, Juanpe i Yeray.

Gols: 0-1, Juanillo (min 10); 1-1, Ari Santos (min 17); 2-1, Lin (min 21); 3-1, Gabriel (min 30), i 3-2, Campoy (min 36).