El Barça ha guanyat el Rayo Vallecano per 3 a 0. Amb aquesta victòria, els blaugrana certifiquen la segona plaça de la classificació i jugaran la Supercopa d’Espanya. Els de Pérez Soto no han pogut fer res contra la fàbrica de gols dels de Xavi Hernández i, amb aquest resultat, baixen a la setzena posició, sense deixar assegurada la permanència. Lamine Yamal ha estat un dels protagonistes avui, ja que ha fet història al club blaugrana. Avui s’ha convertit en el jugador més jove del Barça a jugar 50 partits, per sobre de Pedri i Bojan.

Història i golàs amb Yamal i Lewandowski

El partit ha començat amb golàs. Lamine Yamal, que ha fet història sent el jugador més jove de la història del Barça a jugar 50 partits, ha fet una passada espectacular a Lewandowski. Control, xut i gol (1 a 0). Amb només dos minuts de joc els blaugrana ja tenien el domini del partit. Ocasions també dels de Pérez Soto com les de Pathé Ciss i Mumin, que han buscat l’empat sense èxit. Qui l’ha tingut per al Rayo ha estat Sergio Camello, que ha espantat l’alemany sota pals, però, com sempre, les mans de Ter Stegen ho paren tot. Després d’un error de Lewandowski, que ha trigat molt a llançar a porteria, Raphinha volia pujar un altre gol al marcador abans d’arribar al descans amb un xut d’una falta que ha acabat a les mans de Dimitrievski. El marcador ha quedat 1 a 0 en arribar al descans.

Doblet de Pedri en quatre minuts

El Rayo ha sortit més endollat aquesta segona meitat. Els de Xavi, contràriament, han mostrat un ritme més relaxat. Després d’un gol anul·lat de Lewandowski per una falta de Cancelo, Álvaro García, del Rayo, ha fet una carrera que ha acabat en un xut a les mans de Ter Stegen, de nou imparable. Isi Palazón, des del minut 1 ficat al partit, no ho ha dubtat dos cops i ha fet l’ocasió més clara dels de Pérez Soto. Finalment, Pedri, amb no més de 10 minuts a la gespa del Lluís Companys, ha fet el segon al 72 amb un xut fallat de Joao Félix i, com fa el polonès de l’equip, control, xut i gol. I com que “no n’hi ha dos sense tres” ha arribat el tercer, de nou del canari blaugrana, dos minuts després, al 74. Després de quatre minuts d’afegit, el partit ha acabat en 3 a 0.