CN Sabadell - CN Catalunya partit lliga waterpolo jugadors CN Sabadell

El Club Natació Catalunya no ha pogut fer res contra el CN Sabadell a la segona jornada de la Divisió d’Honor masculina de waterpolo. El conjunt gracienc ha perdut, a la piscina de Can Llong, per un contundent 21 a 6 en un partit en què el conjunt de Thomas Bruder ja perdia al descans per 9 a 1. Alberto Barroso, amb quatre gols, i Guillem Frigola, amb tres, han estat els màxims golejadors del Sabadell i el Catalunya, respectivament.

El Sabadell marca distàncies des de l’inici

El partit entre el Club Natació Sabadell i el Club Natació Catalunya ha estat un malson per al conjunt de Gràcia. L’equip de Quim Colet s’ha tirat a la piscina de Can Llong amb la intenció de marcar distàncies des d’un bon inici i ho ha aconseguit En el primer quart, i gràcies a un parcial de 5 a1, els vallesans han obert una escletxa en el marcador que al descans encara s’ha ampliat més amb un parcial de 4 a 0 i un clar 9 a 1 just abans de la pausa llarga.

Després del descans, el Sabadell encara ha ampliat més les distàncies fins als 9 gols de diferència (11-1). Al final del tercer període, els locals han dominat per 13 a 3. Una diferència de 10 gols que s’ha ampliat fins al definitiu 21 a 6. Alberto Barroso, amb quatre gols, ha estat el màxim golejador del Sabadell, mentre que Guillem Frigola, amb tres gols, ha estat el màxim realitzador dels graciencs.