L’Europa estarà al bombo del sorteig de la següent ronda de la Copa Catalunya després de superar l‘Igualada als penals. El partit ha acabat amb 2 a 2 i l’accés s’ha decidit des dels 11 metres, on les escapulades han estat més encertades. Una victòria agredolça per la lesió d’Aina, qui, a manca de proves, sembla haver-se lesionat el genoll de gravetat.

La lesió d’Aina deixa fred el Municipal les Comes

Al quart d’hora de partit, Aina s’ha fet mal al genoll i ha hagut de marxar del terreny de joc en braços dels membres dels tècnics escapulats. Una lesió que, a priori, sembla greu i que ha deixat glaçat tothom al Municipal les Comes, incloses la resta de jugadores que no han generat res de perill a cap porteria.

Doble empat de l’Europa per anar als penals

El partit s’ha tornat més divertit després del pas per vestidors i l’Igualada s’ha avançat mitjançant Queralt al 51. Nany Haces ha sacsejat l’equip amb canvis i ha fet entrar dues joves jugadores del filial, Ander i Martina del Rio, que ha debutat amb el primer equip. L’empat ha anat a càrrec de Sílvia al minut 66, però tot s’ha complicat a les acaballes amb el 2 a 1 de Jana al minut 81. L’Europa no ha abaixat els braços i Ander, a porteria buida, ha trobat el premi de l’empat. Als penals les barcelonines han estat més encertades i han passat de ronda.