@RFEN

Espanya s’ha imposat a Sèrbia per 11 a 15 en el tercer partit de la fase de grups dels Jocs Olímpics i segueix líder de la classificació amb nou punts. L’enfrontament ha estat ajustat en tot moment, però la selecció espanyola ha premut l’accelerador en els últims minuts i ha sentenciat el partit en l’últim quart. El combinat dirigit per David Martín segueix invicte a la competició i tot apunta que acabarà la fase de grups com a primer classificat.

Primera meitat ajustada

L’inici de l’enfrontament ha estat molt igualat i, tot i que la selecció espanyola ha anat al davant en el marcador durant bona part dels dos quarts, el resultat ha estat molt ajustat. El primer quart ha acabat amb un 3 a 4 favorable a Espanya, després que Bernat Sanahuja, jugador del CNAB, marqués un gol in extremis abans que s’acabés el temps. El guió del segon quart ha estat pràcticament el mateix, cada cop que Espanya marcava, els serbis li retallaven distàncies i s’ha arribat a la mitja part amb un resultat de 6 a 7 favorable a Espanya.

Espanya sentencia en l’últim quart

El marcador ha estat ajustat durant tot el partit i el tercer quart ha estat molt similar als dos primers. Tot i que Espanya ha arribat a agafar una distància de tres gols, Sèrbia s’ha refet del cop i s’ha arribat a l’últim quart amb un resultat de 9 a 10 favorable a Espanya. No ha estat fins a l’últim període, però, que l’equip dirigit per David Martín s’ha escapat de forma definitiva al marcador i ha sentenciat el partit, que ha acabat amb un resultat d’11 a 15.

Dos dels jugadors més destacats del partit han estat els waterpolistes del CN Atlètic-Barceloneta Alberto Munárriz i Bernat Sanahuja. El club barceloní té a 10 dels jugadors competint amb la selecció espanyola i s’ha pogut tornar a notar la connexió entre els mariners.