Raphinha, golejador del Barça - Valladolid
@FCBarcelona_cat

El Barça de Hansi Flick continua imparable a la Lliga. Els blaugrana han encadenat la quarta victòria consecutiva després d’imposar-se al Valladolid per 7 a 0 i igualen el millor inici de campionat des de la temporada 2018-2019. Raphinha, amb tres gols, Lewandowski, Koundé, Dani Olmo i Ferran han estat els golejadors blaugrana.

Una primera part amb domini total del Barça

El partit ha començat amb una molt bona ocasió per als blaugrana amb el xut de Dani Olmo —que ha debutat a l’onze titular— que s’ha estavellat al pal de la porteria de Hein. El següent ha estat Lewandowski amb una rematada que el porter ha pogut rebutjar. Però la tercera oportunitat ha estat la bona. Raphinha, al minut 20, ha controlat una bona assistència de Cubarsí per fer l’1 a 0. I sense temps per reaccionar, el gol. Una altra bona assistència, en aquest cas de Lamine Yamal, ha arribat a Lewandowski i el polonès ha fet el segon del partit i el seu quart gol a la Lliga.

La primera part dels blaugrana ha estat realment bona. El domini de l’equip de Hansi Flick ha estat absolut. Les ocasions han estat diverses. I en el temps afegit ha arribat el tercer amb una rematada de Jules Koundé a la sortida d’un córner. 3 a 0 abans del descans i el partit gairebé decidit.

La segona part del Barça, un altre passeig

Després del descans, el Barça ha continuat amb el domini del joc i de les ocasions. Les més clares, a l’inici del segon temps, han estat per Dani Olmo, Raphinha i un xut de Lewandowski al pal. Ha estat poc abans d’un altre debut a l’equip blaugrana. Sergi Domínguez s’ha estrenat com a jugador del primer equip en substitució de Pau Cubarsí.

El partit, però, ha tingut un clar protagonista: Raphinha. El brasiler, en set minuts, ha fet dos gols per posar el 5 a 0 en el marcador i fer el seu primer triplet com a jugador professional. La golejada blaugrana l’han tancada Dani Olmo, amb el primer gol com a blaugrana a Montjuïc, i Ferran Torres amb el primer gol aquesta temporada.