Victòria del Barça contra el Sevilla amb gol de Sergio Ramos
@FCBarcelona

El Barça ha suat de valent per imposar-se al Sevilla (1-0) en un partit que ha estat marcat pel gol en pròpia porteria de Sergio Ramos i la lesió de Raphinha.

El Sevilla es defensa en la primera part

(EFE) El partit entre el Barça i el Sevilla ha estat un duel que s’havia de decidir pels detalls i aquest ha estat amb un gol en pròpia porteria. Probablement, el Barça s’ha merescut la victòria, però el Sevilla ha jugat molt ordenat i ha tingut les seves opcions. Això sí, l’empenta dels blaugrana en la segona part, sobretot amb el jove Fermín López, ha acabat decantant la balança.

La primera ocasió del partit ha estat per al Sevilla amb una rematada d’Ivan Rakitic que ha fet lluir Ter Stegen, l’únic blaugrana que ha jugat tots els minuts de Lliga d’aquesta temporada. Cinc minuts més tard, i després d’una excel·lent jugada de Cancelo, Joao Félix ha xutat al travesser.

Al cap de mitja hora de partit, Raphinha s’ha lesionat i en el seu lloc ha entrat Fermín López. El jove del planter ha gaudit d’una bona ocasió poc abans del descans.

El “golejador” Sergio Ramos

En la segona part, la connexió entre Fermín i Lewandowski ha funcionat en diverses ocasions. Al minut 56, el polonès ha estat a punt de marcar. Un minut més tard Gavi ha rematat a prop del travesser. Malgrat les ocasions, l’equip de Xavi no marcava i el Sevilla ha tingut una bona ocasió per fer-ho amb una rematada de Rakitic.

I al minut 74 ha arribat la jugada del partit. Ferran Torres ha fet una centrada al segon pal per a Lamine Yamal, que ha posat la pilota a la posició de Fermín, però Sergio Ramos s’ha avançat, l’ha tocada i l’ha introduïda a la seva pròpia porteria per fer l’1 a 0.