(EFE/Redacció) El Barça intentarà redreçar el rumb i aconseguir la primera victòria de la temporada a la Lliga de Campions aquest dimarts davant del Young Boys suís, en l’estrena europea del conjunt blaugrana a l’Estadi Olímpic Lluís Companys.

L’equip dirigit per Hansi Flick arribarà a la cita després d’encaixar aquest diumenge la primera derrota del curs a LaLiga EA Sports davant l’Osasuna (4-2), en una trobada condicionada per les rotacions del tècnic alemany, que va reservar cinc titulars pensant en el duel europeu d’aquest dimarts. Davant el Young Boys, Flick confia a recuperar el joc agressiu i dinàmic que l’ha consolidat com el líder en solitari de la Lliga i l’equip més golejador del campionat, amb 25 gols en vuit duels.

El Young Boys, en hores baixes

Per la seva banda, el Young Boys no ha començat bé la temporada. Es va estrenar a la màxima competició continental amb una derrota contra l’Aston Villa (0-3) i ocupa la penúltima posició a la Superlliga suïssa després d’haver sumat sis punts en vuit jornades. Malgrat aquesta mala arrencada, l’equip de Berna s’ha consolidat com el gran dominador recent del futbol helvètic, guanyador del campionat domèstic en sis de les set darreres campanyes, les dues de més recents de manera consecutiva.

No obstant això, ha estat incapaç de traslladar aquesta preponderància a Europa, ja que aquesta és la quarta ocasió en què disputa la Lliga de Campions —totes, en els últims set anys— i mai ha superat la fase de grups.

El Barça s’ha enfrontat a quatre equips suïssos amb un balanç de sis triomfs, un empat i una derrota, i els seus únics duels a la Champions contra un rival helvètic van succeir a la fase de grups del curs 2008-2009, quan el quadre català va guanyar per 0-5 al camp del Basilea i va empatar 1-1 al Camp Nou.