Pedri aplaudint a Pampolna després derrota Barça contra Osasuna
@FCBarcelona_cat

(EFE/Redacció) Primera derrota del Barça a la Lliga i perduda de la imbatibilitat dels blaugrana. Aquestes han estat les dues primeres conclusions del 4 a 2 que ha encaixat l’equip de Hansi Flick al Sadar de Pamplona contra l’Osasuna. El tècnic alemany ha fet fins a cinc canvis a l’onze inicial que ell mateix ha reconegut que “poden ser la causa de la derrota, però que també eren necessaris. Si es busca un culpable, aquest soc jo.”

Osasuna domina en tot moment el Barça

El Barça ha perdut per 4 a 2 contra un Osasuna que ha estat molt superior als blaugrana des d’un bon inici i fins al final en un gran treball col·lectiu dels navarresos i que ha suposat la primera derrota de l’equip de Flick, a la Lliga.

El lider ha arribat al Sadar amb ganes de demostrar-ho. Però, ben aviat s’ha vist que l’Osasuna era el dominador del partit i davant un equip que ha deixat jugadors com Lamine Yamal i Raphinha a la banqueta.

Al minut 18, el croat Ante Budimir ha avançat l’Osasuna amb un cop de cap. I sense temps a reaccionar, Bryan Zaragoza ha fet el segon pocs minuts després.

A la represa, Pau Víctor ha aprofitat una errada dels locals per retallar distàncies i pensar en la igualada o la remuntada. Però no ha estat així. L’equip de Vicente Moreno lluny de posar-se nerviós ha anat a buscar el tercer i aquest l’ha trobat amb Budimir, que ha aprofitat un penal per posar el 3 a 1 en el marcador.

En el tram final del partit han arribat dos gols més: el de Bretones per sentenciar l’enfrontament i el de Lamine Yamal, que ha deixat el definitiu 4 a 2. Un resultat, però, que no farà que el Barça perdi el lideratge de la Lliga, aquesta jornada.