Gol d'Ewa Pajor, jugadora FC Barcelona
@FCBfemeni

El Barça ha tornat a fer un bon paper en el segon partit amistós de la pretemporada, contra el Montpeller, amb una victòria clara per 5 a 0. Les futbolistes entrenades per Pere Romeu han demostrat que tenen més rodatge que el conjunt francès. Els gols han anat a càrrec d’Esme Brugts, Ewa Pajor (2), Fridolina Rolfö i Bruna Vilamala. El primer partit de pretemporada va ser contra el Hoffenheim alemany, en què el Barça va guanyar per 1 gol a 5.

Les prestacions d’Ewa Pajor, un fitxatge de rendiment immediat

El Barça ha sorprès el Montpeller des del minut u, moment en què ha fet el primer gol; un bon xut d’Esme Brugts des de fora de l’àrea. Només deu minuts més tard ha començat el festival d’Ewa Pajor. La jugada l’ha començada Mapi León, que ha fet una passada vertical a Brugts, que al seu temps ha deixat la pilota a Ewa Pajor, qui amb una gran definició ha marcat el segon gol. El Montpeller no ha arribat a porteria fins al minut 25, quan Ouchene ha connectat el primer xut entre els 3 pals del conjunt francès. Les blaugrana han ampliat la diferència amb els gols de Fridolina Rölfo i Bruna Vilamala just abans del descans, tots dos amb assistències de la polonesa Ewa Pajor.

El Barça continua sent efectiu, Ewa Pajor torna a marcar

La dinàmica de la segona meitat ha estat la mateixa. El Barça ha buscat en tot moment la porteria rival, i Ewa Pajor ha trobat el premi en el minut 54 amb el cinquè gol, aquesta vegada amb assistència de Fridolina Rolfö, intercanviant-se els rols respecte al quart gol del partit. En el 56, Clara Serrajordi ha estavellat la pilota al pal. Al quart d’hora de la segona part Pere Romeu ha realitzat un total de 8 canvis, que han mantingut fresc l’equip, que ha dominat la possessió i mantingut el resultat de 5 a 0.