pau victor fcb pretemporada city

El primer gran test de la pretemporada del Barça va deixar bones sensacions a l’aficionat blaugrana. El conjunt de Hansi Flick, farcit de jugadors del planter, va superar el Manchester City als penals gràcies a les aturades d’Ander Astralaga i una última diana de Toni Fernández. Abans, durant els 90 minuts reglamentaris, el Barça i el City van empatar a dos gols: Pau Victor i Pablo Torre van marcar per als blaugrana mentre que els anglesos van veure porteria gràcies a Nico O’Reilly i Jack Grealish. Ara, el Barça s’enfrontarà al Madrid i al Milan en el segon i tercer test de la gira nord-americana, respectivament.

Pau Victor i Pablo Torre brillen després de la tempesta

L’inici del Barça-City va ser lleugerament accidentat. L’amenaça d’una tempesta elèctrica va endarrerir el partit una hora i vint minuts: el matx no va començar fins a les 2.20 h de la matinada. La tempesta va precedir uns 60 minuts del Barça amb llambregades de bon futbol. Sobretot, gràcies a la batuta de Pablo Torre i Marc Casadó, que va ser l’encarregat d’ocupar la posició de pivot. D’ell va ser la passada del primer gol, que va transformar el santcugatenc Pau Victor en el seu primer partit com a membre de la primera plantilla del Barça. També va participar en el segon gol: va deixar passar per sota les cames una passada de Gerard Martin, que va permetre que Pablo Torre fes el 2-1. Abans, havia empatat Nico O’Reilly. En el tram final de la segona meitat, al Barça se li van acabar les forces i el City va créixer per acabar empatant. La tanda de penals va decidir el duel i Pau Victor va ser designat MVP del partit.