Lamine Yamal, Girona - Barça
@FCBarcelona

El Barça de Hansi Flick ha posat la sisena marxa i cavalca en solitari al capdavant de la Lliga després d’apallissar el Girona (1-4), que no ha tingut opcions de frenar les escomeses ofensives de l’equip blaugrana. Lamine Yamal, amb un doblet a la primera part, ha sentenciat un partit que hauria pogut acabar amb més distància al marcador. Dani Olmo i Pedri han segellat la victòria del Barça a la segona meitat.

Lamine Yamal, l’home de la primera part

El partit de Champions a Montilivi ha estat a l’altura de les expectatives durant la prèvia del partit. Els equips de Míchel i Hansi Flick han proposat un joc molt directe, amb una pressió elevada a camp contrari i amb una circulació de pilota fluida a les dues àrees. Lamine Yamal s’ha erigit com l’home de la primera part amb dues accions individuals que han posat el 0-2 al marcador.

Al minut 30, en una jugada de murri, l’extrem del Barça ha recuperat l’esfèrica en una sortida de pilota gironina per enviar-la dintre de la porteria i al 39, ha rematat amb molta delicadesa un rebuig a la frontal per fer el seu doblet particular.

La sentència de Dani Olmo i Pedri

El Barça ha sortit al segon acte amb el mode piconadora activat. Dani Olmo ha connectat una rematada a l’escaire per fer el 0-3 al minut 47 després d’una passada a l’espai de Jules Koundé. Els blaugranes han continuat pressionant el Girona jugada a jugada amb aproximacions molt perilloses de Robert Lewandowski i Lamine Yamal. Pedri s’ha sumat a la festa golejadora culer amb el 0-4 fent vàlida una gran assistència de Marc Casadó. Quan quedaven 10 minuts per acabar el partit, Cristhian Stuani ha marcat el gol de l’honor gironí en una acció en què Ter Stegen era fora de la porteria.

Ferran Torres, que havia entrat al camp per Robert Lewandowski al minut 69, ha vist la targeta vermella directa per una entrada perillosa al turmell de Yaser Asprilla. El Barça suma 15 punts dels 15 possibles i tanca un començament de campionat immillorable.