El derbi juvenil entre els juvenils A del Barça i de la Damm ha acabat amb victòria culer, en el partit corresponent a la jornada quatre de la Divisió d’Honor juvenil. Els blaugrana han hagut de treballar el triomf fins al final.

Quatre gols en mitja hora

Els nois de Belletti han començat prement l’accelerador, i només els han calgut tres minuts per obrir la llauna. Òscar Gistau, culminant una bona jugada col·lectiva, ha fet el primer. Lluny de tirar-se enrere, la Damm ha tingut les seves ocasions i, al quart d’hora de joc, ha empatat amb un bon gol de Cesc. Això no ha fet canviar els plans del Barça, que ha continuat atacant. Al minut 21, Arnau Pradas ha tornat a avançar els blaugrana amb una gran jugada individual. A la mitja hora, Pedro Fernández ha ampliat l’avantatge. En 30 minuts, el públic del camp 4 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper ha pogut veure quatre gols. S’ha arribat al descans amb el 3 a 1.

Esforç sense recompensa per la Damm

La segona meitat ha estat diferent, marcada per un Barça que ha treballat molt bé amb pilota. No ha estat fins al minut 79 que la Damm ha retallat distàncies, amb el gol de Joan Martínez. Amb el 3 a 2 ha acabat el partit. Després de quatre jornades, són set punts per a la Damm, que suma dues victòries, un empat i una derrota. El Barça ha fet el ple de victòries i té 12 punts, de 12 possibles.