El Barça s’ha imposat al Reus Deportiu per 1 a 4 en el quart partit de les semifinals. Els d’Edu Castro eren conscients de la importància d’obtenir el triomf per matar l’eliminatòria i no haver de jugar el cinquè partit, i així ho han fet.

Inici elèctric dels barcelonins

Els blaugrana han sortit elèctrics a la pista i Pau Bargalló no ha tardat a obrir la llauna. Ignacio Alabart ha ampliat l’avantatge al marcador dos minuts més tard, i tot i que Germán Paz ha retallat distàncies, el Barça ha arribat al descans guanyant per 1 a 2.

El Barça sentencia el partit

A la segona meitat, el Reus Deportiu s’ha llançat a l’atac intentant remuntar l’enfrontament. Els de Jordi Garcia estaven obligats a guanyar per seguir vius a l’eliminatòria. Pau Bargalló, però, ha castigat als reusencs fent l’1 a 3, i amb tot el conjunt local a camp contrari, Bargalló, altre cop, ha tornat a marcar, posant l’1 a 4 definitiu al marcador.

Els d’Edu Castro se les hauran amb el guanyador de l’eliminatòria entre el CE Noia Freixenet i el Deportivo Liceo, que jugaran el cinquè partit de les semifinals dimarts vinent.