Pau Víctor marca dos gols en el clàssica dels Estats Units
@FCBarcelona

Clàssic de pretemporada i victòria del Barça (2-1). Els blaugrana continuen fidels a la tradició de guanyar el partit contra el Madrid quan s’enfronten als Estats Units. En les quatre vegades que ho han fet, els culers s’han endut la victòria. Aquest cop ha estat amb un Pau Víctor estel·lar en un partit marcat per una tempesta elèctrica que ha obligat a aturar el clàssic durant més d’una hora.

Un clàssic marcat per la tempesta

Només s’havien disputat 10 minuts del partit quan una forta tempesta elèctrica ha obligat a aturar l’enfrontament entre el Barça i el Reial Madrid. Tothom, jugadors i espectadors, han buscat refugi i el partit no s’ha tornat a jugar fins a una hora més tard. Ha continuat plovent, però el clàssic ja no s’ha aturat.

Tempesta elèctrica a banda, el Barça ha aconseguit el seu quart triomf en quatre amistosos als Estats Units contra el Reial Madrid després de guanyar per 3 a 2 a Miami el 2017, per 1 a 0 a Las Vegas el 2022 i l’any passat a Dallas per 3 a 0.

La victòria ha suposat el primer triomf de Hansi Flick en un clàssic i la reivindicació de Pau Víctor com a jove perla del planter, que i, en cap moment, els jugadors del Reial Madrid l’han pogut aturar. De fet, el blaugrana ha marcat tres gols en els dos partits que ha disputat el Barça en aquesta gira pels Estats Units.

Els gols blaugrana han arribat poc abans del descans, minut 42, amb una rematada a plaer de Pau Víctor després d’una assistència de Robert Lewandowski. El santcugatenc, després del descans, ha fet el segon rematant una bona centrada d’Àlex Valle.

El Madrid, que ha fet jugar Vinícius a la segona part malgrat fer dos dies que s’entrena amb l’equip, ha buscat el gol que reduís les distàncies. I ha arribat al tram final del partit, minut 82, quan Nico Paz, de cap i tot sol, ha fet el 2 a 1 definitiu.