Barça, campió de la Copa del Rei d'handbol
@FCBhandbol

El Barça continua sense rival i ha guanyat la 28a Copa del Rei de la història després de superar el Torrelavega per 23 a 36. És l’11a copa consecutiva que guanyen els de Carlos Ortega, que no la perden des de l’any 2013. Els blaugranes aconsegueixen una nova altra perfecta en l’àmbit estatal, ja que han guanyat tots els títols i ja pensen en la final a quatre de la setmana vinent a Colònia.

Un partit amb poca història i domini del Barça d’handbol

El barça ha dominat la final des del primer minut. Als primers cinc minuts, els blaugrana ja guanyaven per tres gols (2-5). Una diferència que ha anat ampliant fins als 4 gols de marge. Al descans, l’equip de Carlos Ortega dominava per 15 a 19. Cal destacar les aturades del porter del Torrelavega, Mijuskovic, amb 9 encerts, mentre que Gonzalo Pérez de Vargas n’ha tingut 5. Pel que fa a l’aspecte anotador, Dika Mem ha estat el millor i màxim golejador de la primera part.

La segona part, totalment blaugrana

Després del descans, el Barça ha anat directe cap al títol. Un gran inici dels de Carlos Ortega, amb un parcial de 0 a 3, ha posat el 15 a 22 al marcador. I a partir d’aquí, les diferències s’han anat ampliant. Al minut 39, els blaugranes han arribat als 10 gols de diferència després de dues pilotes robades per Ariño i Aleix Gómez. A partit d’aquest moment, el partit del Barça ha estat un passeig per als campions fins al 23 a 36 definitiu.