El Barça Atlètic és a dos partits de ser equip de Segona Divisió. El filial blaugrana va aconseguir una victòria molt valuosa a l’anada de la semifinal (1 a 2), i aquesta tarda s’ha imposat a l’Eivissa per 5 a 3 a l’Estadi Johan Cruyff. Amb aquest triomf, els de Rafa Márquez obtenen el bitllet per a la final de la promoció i, demà, coneixerà el seu rival.

Les pilotes aturades castiguen el Barça Atlètic

L’Eivissa s’ha avançat i ha igualat l’eliminatòria ben aviat. Al minut 19 de partit, Marc Vidal ha rebutjat malament, en primera instància, però el refús ha arribat als peus d’Escassi per fer el 0 a 1 i posar l’empat a l’eliminatòria.

Amb el gol, el conjunt illenc ha buscat el segon gol. I després de dues ocasions clares, una n’és amb un xut al travesser de Cedric, ha arribat el 0 a 2. Al minut 44, Escassi ha aprofitat una pilota morta dins l’àrea per fer el segon gols dels eivissencs.

Amb el marcador en contra, l’equip de Rafa Márquez ha reaccionat. I ja en en temps afegit de la primera part, Marc Guiu ha fet l’1 a 2 després de rematar de cap una centrada precisa d’Unai. Els blaugrana han aconseguit igualar l’eliminatòria abans del descans.

Pluja de gols a la segona part

La segona meitat del partit ha estat molt emocionant i el Barça Atlètic ha ofert un autèntic recital. Pau Víctor ha estat l’encarregat d’iniciar la traca de gols i ha marcat el 2 a 2 al minut 52 amb un xut espectacular des de fora de l’àrea.

El nom del partit, però, és sens dubte el d’Unai Hernández. El badaloní ha fet un hat-trick amb només cinc minuts i ha sentenciat l’eliminatòria pels de Rafa Márquez. Marc Guiu, que havia marcat el primer dels blaugrana, ha estat l’assistent dels tres gols d’Unai, completant d’aquesta manera un partit que frega la perfecció.

Amb el 5 a 2 al marcador, l’Eivissa ha maquillat el resultat amb una diana de Rubén, que ha estat insuficient per remuntar el resultat.

Amb la victòria d’aquest vespre per 5 a 3, el Barça Atlètic es planta a la final del play-off d’ascens a Segona Divisió i demà coneixerà el seu rival.