Eivissa - Barça Atlètic
@ibizaud

Pas important del Barça Atlètic per ser a la final del play-off d’ascens a la Segona Divisió. L’equip de Rafa Márquez ha guanyat l’Eivissa per 1 a 2 i agafa avantatge per al partit de tornada del cap de setmana vinent al Johan Cruyff. En cas que l’eliminatòria acabés en empat al final de la pròrroga serien els blaugrana els que passarien a la final.

Guiu dona la victòria al Barça

Els dos equips —Eivissa i Barça Atlètic— han sortit a la gespa de Can Misses amb ganes de fer gol, que han arribat ben aviat. Al minut 13, Cedric, amb una precisa rematada de cap, ha fet l’1 a 0. El filial blaugrana, però, ha trigat poc a reaccionar. Dos minuts després d’encaixar el gol, l’equip de Rafa Márquez ha igualat el partit. Una bona combinació de Casadó i Bernal ha acabat amb el gol de Pau Víctor.

El gol de la victòria del filial ha arribat a l’inici de la segona part. L’autor de la diana del triomf ha estat Marc Guiu en el minut 55. Els balears han buscat l’empat amb insistència, però el Barça Atlètic ha sabut serrar les dents i aconseguir una victòria important.