Ayoze marca dos gols a Espanyol Vila-real

Ayoze Pérez ha deixat l’Espanyol sense punts. El davanter canari del Vila-real viu un gran moment de forma i, amb un doblet, ha capgirat el gol inicial de Jofre. Els periquitos buscaven la tercera victòria seguida a l’RCDE Stadium i s’han topat amb la segona derrota consecutiva a la Lliga.

Bogeria a l’afegit de la primera meitat

Després d’una primera meitat sense ritme, en què les interrupcions han estat constants i gairebé no ha passat res més enllà d’una gran aturada de Joan Garcia a una rematada en pròpia porta de Cabrera, Espanyol i Vila-real han regalat un afegit espectacular. L’àrbitre ha afegit vuit minuts i al primer, Jofre Carreras ha fet l’1 a 0 gràcies a un xut des de fora de l’àrea en una jugada d’estratègia. L’alegria, però, no ha durat gens i, immediatament, Ayoze ha rematat una falta servida a la perfecció per Baena.

Ayoze segueix en estat de gràcia

El ritme ha millorat a la segona meitat i Puado hauria pogut fer el 2 a 1, però no ha pogut ser i Ayoze, qui si no, ha sentenciat els periquitos amb una genialitat al minut 63. El canari ha rebut d’esquena a la frontal, s’ha girat i ha superat Joan Garcia amb un xut col·locat al primer pal. És el sisè gol del canari en set partits de Lliga, a només un del pitxitxi Lewandowski.