(EFE / Redacció) El Club Natació Atlètic-Barceloneta ha començat amb una contundent victòria la seva participació a la fase de grups de la LEN Champions League 2024-2025. El conjunt d’Elvis Fatovic s’ha imposat al Vasas Plaket hongarès per 18 a 7 amb quatre gols d’Álvaro Granados i quatre més de Roger Tahull en la primera jornada del grup C de la Lliga de Campions.

Domini de l’Atlètic-Barceloneta des d’un bon inici

El CN Atlètic-Barceloneta, arribava al partit contra el Vasas després de guanyar la Copa Catalunya, la Supercopa i el primer partit de la LEWaterpolo, s’ha llençat a la piscina disposat a resoldre el partit des d’un bon inici amb tres gols d’Álvaro García i dos doblets de Vince Vigvári i d’Unai Biel abans d’arribar amb un parcial de 8 a 0, al descans (9-2).

El conjunt hongarès, superat davant la velocitat d’atac i la solidesa defensiva dels barcelonins, malgrat la baixa del porter Unai Aguirre sancionat per la seva expulsió en l’últim partit de Champions de la temporada passada, no ha pogut fer res contra un Atlètic-Barceloneta que s’ha mostrat com el rival més fort del grup.

Amb l’enfrontament decidit, especialment amb una renda màxima dels mariners d’onze gols (15-4) al tercer quart, Fatovic ha fet debutar a Europa el jove porter Bruno Delmás, de només 16 anys i que ja va jugar el primera partit de Lliga, per posar la cirereta del pastís a la tarda.