El Club Natació Atlètic-Barceloneta ha començat la temporada 2024-2025 de la mateixa manera que va acabar l’anterior: guanyant. L’equip d’Elvis Fatovic ha debutat a la competició amb una victòria clara contra el Club Natació Rubí per 20 a 8.

L’Atlètic-Barceloneta, dominador des de l’inici

Des del xiulet inicial, el CN Atlètic-Barceloneta s’ha mostrat superior als vallesans. Un parcial de 2 a 0 amb els gols de Marc Valls i Vince Pal Vigvari ha fet que al final dels primers vuit minuts els mariners tinguessin un 4 a 1 a favor.

En el segon quart, les diferències s’han ampliat una mica amb el parcial de 3 a 2 a favor de l’equip d’Elvis Fatovic que ha permès als actuals campions de Lliga arribar al descans amb un 7 a 3 còmode.

En el tercer quart ha estat quan els locals han marcat les màximes diferències. Un parcial de 4 a 0 només tornar de la pausa llarga ha fet que en l’últim període els jugadors de l’Atlètic-Barceloneta tinguessin un 15 a 6 a favor i un Nick Porter destacat, que ha deixat els vallesans amb només tres gols.

En l’últim període, Elvis Fatovic ha fet debutar Bruno Delmàs a la porteria marinera. El jove porter mariner ha jugat el primer partit oficial amb el primer equip de l’Atlètic-Barceloneta. I ho ha fet amb bones sensacions, ja que només ha encaixat dos gols i el CN Atlètic-Barceloneta acabat guanyant per 20 a 8.