El Club Natació Atlètic-Barceloneta disputarà la final de la Copa Catalunya de waterpolo després de superar contundentment per 15 a 6 el CN Rubí en un partit desigual des del primer quart, en què els barcelonins s’han desmarcat al marcador amb un parcial favorable de 6-1. El conjunt mariner esperarà rival a la final, que serà el que s’imposi en el duel entre el CN Sabadell i el CN Barcelona. La final, com tot el torneig, s’està disputant a la Piscina Municipal Sant Jordi.

El CNAB ha sentenciat el partit a la primera part

L’Atlètic-Barceloneta ha sortit a totes des del primer quart amb un parcial de 6-1 a favor dels barcelonins que han marcat el llistó del partit abans que el Rubí agafés sensacions a la Sant Jordi. Gergerly Burian i Roger Tahull, amb tres gols cadascú, han estat els homes més destacats en atac de l’equip entrenat per Elvis Fatovic. El resultat al descans ha estat de 9-3 a favor dels mariners.

Rotacions de l’Atlètic-Barceloneta pensant en la final

L’equip mariner ha sortit a la segona part amb els deures pràcticament fets i en els primers minuts de la segona part ha augmentat la distància en el marcador amb grans accions de Roger Tahull, l’home del partit amb cinc gols. El Rubí ha intentat escurçar distàncies sense èxit. El resultat final de l’enfrontament ha estat de 15 a 6 a favor dels barcelonins.