El Club Natació Atlètic-Barceloneta continua sent el gran dominador del waterpolo estatal. El club mariner ha aconseguit el segon títol de la temporada després de guanyar el Sabadell a la final de la Supercopa d’Espanya masculina per 15 a 8. El conjunt d’Elvis Fatovic ja havia aconseguit, fa una setmana, la Copa Catalunya.

Domini de l’Atlètic-Barceloneta en el segon i tercer períodes

El partit entre l’Atlètic-Barcelona i el Club Natació Sabadell enfrontava els dos millors equips de la temporada passada. Els mariners, campions de la Lliga, la Copa i la Supercopa de la temporada passada, s’enfrontaven al sotscampió de les mateixes competicions, el Sabadell.

L’enfrontament, però, ha tingut un inici molt igualat. L’Atlètic-Barcelona s’ha avançat amb dos gols d‘Álvaro Granados que Axel Corres, fitxat aquest estiu pel Sabadell del Mediterrani, ha aconseguit rebaixar al 2 a 1 abans d’acabar el primer quart.

En el segon període, l’equip d’Elvis Fatovic ha ampliat les diferències amb un parcial de 3 a 1 que ha deixat el marcador de 5 a 2 just abans del descans.

A la represa, els golejadors de l’Atlètic-Barceloneta han estat encara més encertats i gràcies a un parcial de 6 a 3 han obert una còmoda escletxa (11 a 5) que els ha deixat encarrilat el partit de cara l’últim període.

En els darrers vuit minuts, pocs canvis en el marcador i l’Atlètic-Barceloneta, que s’ha acabat imposant per 15 a 8 i aconseguir la dinovena Supercopa del seu palmarès.