Aitana Bonmatí
@SEFutbolFem

La selecció espanyola de futbol ha debutat als Jocs Olímpics davant el Japó amb una victòria contundent en el segon temps. Ha estat un partit difícil després de la derrota per 4 a 0 que van patir davant les japoneses al mundial de l’any passat. Les jugadores de la selecció han llegit el partit a la perfecció, i s’han emportat la victòria amb un gol d’Aitana Bonmatí i un altre per a Mariona Caldentey.

L’equip de Montse Tomé comptava amb set jugadores del FC Barcelona, totes han format part de l’11 titular.

El primer gol de la selecció espanyola als Jocs

En el primer temps, la selecció espanyola no ha sortit amb les millors sensacions i un xut de falta d’Aoba Fujino ha entrat per l’escaire esquerre de Cata Coll, fent un gol pràcticament impossible d’aturar. Una glòria que no ha durat gaire per a les japoneses. Nou minuts després, Aitana Bonmatí ha fet el gol de l’empat, el primer gol de la selecció espanyola femenina de la història als Jocs Olímpics.

Assegurant l’èxit al debut

En tornar dels vestidors, les jugadores d’Espanya han canviat la dinàmica sent més protagonistes del joc. Una assistència impecable d’Aitana Bonmatí a Mariona Caldentey ha sorprès les nipones i la balear ha fet el gol de la victòria, el 2 a 1.