‘reset’
analitza les transformacions econòmiques i socials que vivim a Barcelona després de la crisi de la covid-19. El programa, presentat per Núria Ferré, s’emet de dilluns a divendres, a les 9 h.
En aquesta edició, el programa analitza la crisi econòmica del sector de l’alta gastronomia que ha provocat la pandèmia. Per fer-ho, escoltarem la realitat de dos xefs que treballen a Barcelona. D’un cantó, Carles Gaig, propietari del Gaig BCN, Gaig Singapur i del restaurant Gaig al Mercer Hotel de la Cerdanya. I, de l’altre, Xavier Pellicer, propietari del restaurant que porta el seu nom i d’El Menjador by Xavier Pellicer. També sentirem el testimoni d’un local de cuina de mercat, que ha hagut d’adaptar-se per oferir el servei de menjar per emportar-se. Ens ho explicarà Mercè Mañé, propietària del bar Mañé. A més, amb la directora general de Servei Estació, Antonia Martínez, sabrem com s’ha adaptat a les noves mesures una de les ferreteries més grans de Barcelona. I al ‘reset món’, el periodista Enric Botella, ens explica com ha gestionat la crisi del coronavirus la ciutat de Rovaniemi, capital de la Lapònia finlandesa.