La històrica cocteleria Boadas, que ostenta el títol de ser la més antiga de Barcelona, acaba d’estrenar segona seu. I no a qualsevol emplaçament: l’escollida és la terrassa de l’Hotel Duquesa Suites, situat a la plaça de Correus, 5, al Gòtic. Hi serà fins a finals d’octubre i i forma part del programa d’activitats per commemorar el 90 aniversari del bar, fundat el 1933 pel cubà Miguel Boadas. La nova sucursal del Boadas permet gaudir dels seus còctels amb vistes al port de Barcelona i Ciutat Vella.

L’hotel és propietat de l’expresident de Turisme de Barcelona Eduard Torres, que feia temps perseguia poder tenir els còctels de Boadas a la terrassa del Duquesa Suites. La intenció és que no es tracti només d’un amor d’estiu sinó que l’experiència es pugui repetir l’any que ve. La seu originària de la cocteleria és al carrer dels Tallers, 1, a tocar de la Rambla. Una ubicació molt turística però que no li ha fet perdre l’encant original amb una àmplia varietat de còctels clàssics. Des del 2023 el llegat d’aquest símbol de la nit barcelonina és compartit amb Marc Álvarez i Simone Caporale, socis i propietaris del també reconegut bar SIPS (número 1 del rànquing The World’s 50 Best Bars 2023).

Els platets del restaurant Suculent

La proposta que aquest estiu presenten a la terrassa de l’Hotel Duquesa Suites es complementa amb l’oferta gastronòmica a càrrec del restaurant Suculent, establiment de la rambla del Raval amb el xef Toni Romero als fogons. La proposta inclou platets per compartir que mariden a la perfecció amb els còctels. Embotits, entrepà de pastrami, costella confitada del Pallars, steak tartare i vitello tonnato amb ventresca de tonyina o cevitxe de peix mantega són alguns dels plats de la carta. A banda de menjar i beure els clients també tindran música en directe la nit dels dijous. L’horari de la terrassa és de 15 h a 00 h.