Queco Novell té un dia per endinsar-se en una autèntica ciutat alimentària, el motor econòmic de Barcelona i el rebost de Catalunya. Aquí, el ‘Ciutadà novell’ hi aprèn a negociar el preu del peix, a preparar una vedella per a la venda i a entendre la feina diària d’un majorista de la fruita. Però també dirigeix el trànsit d’un espai per on circulen més de 13.000 camions diaris i reflexiona al voltant de l’alimentació amb la cuinera Carme Ruscalleda, convidada especial del programa.
el més vist
Un estel lluminós gegant de 20 puntes substituirà el pessebre de la plaça de Sant Jaume
Detenen el propietari del concessionari Harley-Davidson de Calvet per estafa
La restauració de l’Església de Sant Sever revela que és el temple més ben conservat del barroc
Manuel Camino ven les accions del Sant Andreu a Taito Suzuki
La tercera fase del calaix de Sants afectarà 158 habitatges, més dels previstos fa 20 anys
el més vist
Un estel lluminós gegant de 20 puntes substituirà el pessebre de la plaça de Sant Jaume
Detenen el propietari del concessionari Harley-Davidson de Calvet per estafa
La restauració de l’Església de Sant Sever revela que és el temple més ben conservat del barroc
Manuel Camino ven les accions del Sant Andreu a Taito Suzuki
La tercera fase del calaix de Sants afectarà 158 habitatges, més dels previstos fa 20 anys