L’Espanyol ha aconseguit superar l’Europa en un partit molt competit i ambiciós de les escapulades. Amb aquesta victòria, les de Sara Monforte s’han classificat per a la segona ronda de la Copa de la Reina. El gol al minut 86 de Hoekestra ha estat suficient per endur-se el matx l’Espanyol, en un partit molt treballat pels dos equips.

Un primer temps igualat

L’Espanyol ha sortit dominant, amb la idea de sentenciar l’eliminatòria al més aviat possible. La sorpresa ha estat el plantejament de partit de l’Europa, que han sabut tancar-se i reduir els espais i ha plasmat un gran treball defensiu. Les blanc-i-blaves han gaudit d’ocasions que no han pogut materialitzar. La més clara de l’Europa l’ha tinguda Pixu amb un xut que s’ha desviat per ben poc. Amb el 0-0 al marcador han enfilat cap a vestidors.

Álvaro Aguado: “Des del partit contra l’Atlètic, l’equip s’ha animat”
El jugador de l’Espanyol veu l’equip en dinàmica ascendent després dels dos últims partits de Lliga

L’Espanyol materialitza

Mateix guió a la segona meitat però amb més protagonisme escapulat a l’atac. Les locals gaudien d’ocasions que no materialitzaven, ja que es topaven amb un bloc defensiu de les de Nany Haces que evitava que la pilota es pogués colar entre línies. Una de les ocasions més clares de l’Espanyol ha estat de Hoekestra, que ha estavellat la pilota al pal al minut 62 quan Alba ja estava vençuda. En un dels millors moments de l’Europa, Pixu ha marcat un gol que no ha pujat al marcador per fora de joc. 10 minuts després d’una gran aturada d’Alba, ha arribat la sentència. L’Espanyol ha fet l’únic gol del matx al 86 mitjançant Hoekestra després d’aprofitar una gran centrada d’Arola Aparicio.