Queco Novell té un dia per endinsar-se en una autèntica ciutat alimentària, el motor econòmic de Barcelona i el rebost de Catalunya. Aquí, el ‘Ciutadà novell’ hi aprèn a negociar el preu del peix, a preparar una vedella per a la venda i a entendre la feina diària d’un majorista de la fruita. Però també dirigeix el trànsit d’un espai per on circulen més de 13.000 camions diaris i reflexiona al voltant de l’alimentació amb la cuinera Carme Ruscalleda, convidada especial del programa.
el més vist
Noves imatges virtuals de com quedarà el nou Camp Nou per dins: un canvi significatiu
Queixes a Sants per uns bancs instal·lats a tocar de cases i comerços: “Ja hi ha botellades”
Previsió del temps per a dijous, 25 d’abril: molts núvols i primeres gotes
Els 5 autors que han marcat tendència aquest Sant Jordi 2024: Quins han estat els més venuts?
Detinguts dos carteristes que robaven amb el mètode de la “muleta” en busos de Barcelona
el més vist
Noves imatges virtuals de com quedarà el nou Camp Nou per dins: un canvi significatiu
Queixes a Sants per uns bancs instal·lats a tocar de cases i comerços: “Ja hi ha botellades”
Previsió del temps per a dijous, 25 d’abril: molts núvols i primeres gotes
Els 5 autors que han marcat tendència aquest Sant Jordi 2024: Quins han estat els més venuts?
Detinguts dos carteristes que robaven amb el mètode de la “muleta” en busos de Barcelona