El restaurant Can Fuster, situat al barri de les Corts  es va convertir en el quarter general del segrest més sonat del món del futbol. Periodistes, familiars, jugadors i policies es reunien en aquest local per seguir el desenllaç del segrest.

El segrest

L’1 març del 1981, després d’un partit contra l’Hèrcules en què Quini va marcar dos gols, el davanter del Barça va baixar a l’aparcament de casa seva. Allà l’esperaven tres homes que el van obligar a entrar en una camioneta. Els segrestadors el van portar fins a Saragossa, on el van mantenir retingut durant 25 dies. Els segrestadors van enviar un missatge clar. S’havien de pagar 350 milions de pessetes (2,1 milions d’euros) a canvi de la vida d’El Brujo.

El segrest va afectar els aficionats blaugrana i a l’equip, que va anar perdent partits, un fet que va apartar el Barça definitivament de la lluita pel títol de Lliga. La policia espanyola i la suïssa va alliberar el davanter del Barça gràcies a la detenció d’un dels raptors a Ginebra. Ens ho explicava al 2017 el periodista de successos Enrique Figueredo, en aquest capítol del ‘Va passar aquí‘. Enrique Castro González ‘Quini’ va morir el 27 de febrer del 2018.