El ‘Subúrbia’ d’aquesta setmana l’obrim amb el nou senzill de Gruff Rhyss, el líder de Super Furry Animals. ‘Frontier man’ és un disc meravellós amb vents, cordes i molta acústica al més pur estil crooner.
Anunciem també el proper concert de Future Islands al Poble Espanyol i us presentem The Voidz, la banda que habitualment acompanyava Julian Casablancas, de The Strokes, en la seva carrera en solitari i que publiquen un nou llarga durada, aquest cop sense el líder de The Strokes a la formació.
A més, tenim nou senzill de la nostra estimada Florence Welsch i els seus Florence & the Machine, que també és notícia perquè participen a ‘Revamp’, un recopilatori de versions d’Elton John i Bernie Taupin que veu la llum aquestes setmanes.

En la segona part del programa us recomanem el nou àlbum de l’Unknown Mortal Orchestra, parlem de la participació d’Aimee Mann en la banda sonora d”American crime story (the assasination of Giani Versace)’ a Netflix, i us presentem una remescla de Vitalic feta per al nou senzill del cantant estrella dels 80 Étienne Daho.

Escolteu el programa sencer aquí:

1a part

2a part