El ‘Subúrbia’ d’aquesta setmana l’obrim amb Sundown Queen, el nou single de Buzzy Lee, el projecte indie de la Sasha Spielberg, filla del conegut director de cinema, aquest cop acompanyada del Tommy Mandel, històric teclista de Bryan Adams.
Continuem anunciant la propera visita a Barcelona d’un dels artistes emergents francesos més interessants del panorama independent actual, el Flavien Berger. Us recomanem el fabulós àlbum debut de la Billie Eilish, un treball excel.lent per aquest 2019, així com els nous singles dels californians Foxygen, els suecs The Royal Concept i el remix fet pels Teleman de Armatopia, l’últim llençament del Johny Marr, excomponent dels Smiths.
També anunciem la propera data a Barcelona dels britànics Loyal, celebrem el 30 aniversari de la publicació del llegendari Like a Prayer de la Madonna i estrenem l’increible nou single de la Georgia.

La segona part del programa la dediquem al nou pop independent fet en castellà.
Comencem amb Hechizo, l’últim single del madrileny Lucas de la Iglesia i el seu projecte de pop Confeti de Odio. Estrenem la nana Hijo del Corazón, interpretada per la Najwa amb motiu de l’estrena de la versió en castellà de Dumbo del Tim Burton. Us punxem els dos avenços del proper nou llarga durada dels Hidrogenesse, Brujerías Jotas i Se Malogró. Fem una nova paradeta al nou àlbum del Miqui Puig així com a La Gran Esfera, l’últim treball de La Casa Azul.

Escolteu el programa sencer aquí: