El ‘Subúrbia’ d’aquesta setmana l’obrim amb un dels nous talents femenins provinent de Noruega amb més projecció a la actualitat, la Aurora.

A més us presentem el remix fet per la britànica Georgia d’un dels seus últims singles. Nou material de la fabulosa Róisín Murphy i la extraordinària Jessie Ware, totes dues amb nous llençaments pisteros irresistibles. Et punxem la tornada dels Two Bears, el projecte més gay del Joe Goddard dels Hot Chip i el track que ha publicat amb la brasilenya afincada a Londres LYZZA. Un nou single en francès dels londinencs Metronomy, el llençament debut de la Jennifer Vanilla i un remix fet pel Taylor Skye pels Jockstrap són també estrenes de la primera part de programa.

A la segona part estrenem el nou track del duo-matrimoni provinent de Colorado Tennis així com Drogas Nuevas, l’últim single del madrileny Àlgora, un track inèdit del Prince que sortirà publicat les properes setmanes a una nova edició del seu àlbum 1999 i l’últim single de l’Hercules & Love Affair en el que participa de nou l’Anthony & The Johnsons amb el seu nou nom ANHONI.

Escolteu el programa sencer aquí: