En aquest ‘Subúrbia’ i amb motiu de l’estrena a les cartelleres del biopic de l’Elton John, recuperem la versió del seu Rocketman interpretada per la Kate Bush i publicada el passat 1991.

Continuem estrenant els nous singles dels britànics Swim Deep, amb corus gòspel del Everybody’s Free de la Rozalla, la nova composició del Sufjan Stevens pel mes del Pride Love Yourself, el segón avenç del proper llarga durada de la Kate Tempest i un altre dels tracks de la Clairo, encara sense cap llarga durada al carrer. Des d’Austràlia, també us recomanem el nou llarga durada dels psicodèlics POND, que comparteixen membres amb els Tame Impala.

A la segona part, i després de tres anys sense tenir-ne notícies, estrenem el nou single dels londinencs Metronomy. També us presentem un altre dels avenços del nou àlbum de la australiana Hatchie, nou single dels britànics Ride, reis del shoegaze, i us recomanem el nou àlbum en solitari de la Frankie Rose, membre de les Crystal Slits, les Dum Dum Girls, les Vivan Girls o les Beverly.

Escolteu el programa sencer aquí: