Comencem la primera part del ‘Subúrbia’ estrenant el nou single del Perfume Genius, avenç del seu proper llarga durada al mercat el proper 15 de maig, la cara B del nou single dels germans Sparks i recomanem el nou àlbum d’estudi del Lee Ranaldo, cofundador dels llegendaris Sonic Youth, amb l’artista català Refree.
Anunciem també properes dates a Barcelona dels Cage the Elefant i la Princess Nokia i us presentem els Easy Life així com el combo entre Dead Lips, les Deap Vally i els Flaming Lips que acaben de publicar un single de rock futurístic escrit per tots tres.
Us parlem a més del proper àlbum de les Melenas, el nou llarga durada de la Wendy James (exTransvision Vamp) i del nou llençament dels francesos Lewis of Men. Comptem amb la col.laboració de l’Aníbal Gómez, 50% dels Ojete Calor per presentar la remescla del Prins Thomas per l’últim single dels Pet Shop Boys.

Per la segona part de programa hem seleccionat set remescles fetes per l’Andrew Weatherall, icona de la música dance contemporània que tristament ens va deixar fa pocs dies amb un llegat musical extraordinari. Des de La Beth Orton als Onde Dove de la Dot Allison passant pels Manic Street Preachers, el Noel Gallagher o com no, els Primal Scream. Comptem amb les col.laboracions del Luis Costa, periodista musical i DJ, autor de “Bacalao: historia oral de la música de ball a València” i del Miqui Puig.

Escolteu el programa sencer aquí: