Obrim el ‘Subúrbia’ d’aquesta setmana amb una versió del “Careless Whisper” del George Michael publicada als anys 80 feta per Taken by Trees, el projecte en solitari de la Victoria Bergsman, exlíder dels Concretes.
Seguidament, un nou èxit del Michael Kiwanuka amb el guitarrista Tom Misch. Una composició amb base disco que de ben segur que us agradarà i un segon avenç del proper llarga durada dels londinencs Metronomy, un “hitasso” trencapistes no massa usual a la seva discografia.

També podreu escoltar un nou single aire calipso dels Friendly Fires titolat “Silhouettes”, un fantàstic nou llençament de la Shura, “Religion”, i us recomanem el nou llarga durada dels Cassius, tristment noticia la setmana pasada per la mort del Phillipe, un dels dos integrants de la banda. A més, gaudireu de tres hits discotequeros, el remix de la Black Madonna feta per la Georgia, l’últim single del Daphni, i un nou single de la Roisín Murphy.

A la segona part nous singles de l’Adam Green, el Jarvis Cocker o el Devendra Banhart. Us recomanem el nou álbum del Prince i els Cold War Kids, els avenços de propers àlbums d’estudi de la Sky Ferreira o el Four Tet i us recomanem dues bandes españoles que haureu de recordar en el futur, les Lisasinson i La Trinidad.

Escolteu el programa sencer aquí: